سیستم های دوربین امنیتی برای کارواش
کارواش ها به شدت در معرض سرقت، خرابکاری و مسائل مربوط به مسئولیت هستند. داستانهای دزدی تجهیزات و اموال آسیبدیده و مشتریان ناراضی فراوان است و به نظر میرسد که در بازار سلف سرویس یعنی جایی که کارکنان از نظر فیزیکی برای نظارت و مدیریت اموال در محل نیستند این موضوع ها تشدید میشوند.
نظارت تصویری IP میتواند پاسخی برای خنثی کردن فعالیتهای خصمانه باشد یا در صورت بروز مشکل به عنوان مدرک عمل کند. اپراتورهای کارواش با استفاده از ویدئوهای آنلاین، میتوانند از طریق مرورگر وب یا برنامه تلفن همراه به فیلمهای زنده و آرشیو شده از لپتاپ، رایانههای شخصی (PC) و تلفنهای هوشمند خود دسترسی داشته باشند.
برخلاف گزینههای دوربین مداربسته، که در آنها ضبطکنندههای ویدیوی دیجیتال (DVR) در محل ذخیره میشوند، یک سیستم مبتنی بر IP توانایی ذخیره ویدئو در فضای ابری را ارائه میدهد. در نتیجه، ویدیو همیشه وجود دارد. اپراتورها نیازی به نگرانی در مورد سرقت، خراب شدن یا شکستن دستگاه DVR و ناپدید شدن ویدیو با دستگاه ندارند. آنها فقط باید اطمینان حاصل کنند که شبکه هایشان از طریق فایروال روتر و نگهداری رمز عبور قوی ایمن است. (توصیه میشود که نامهای کاربری و گذرواژههای سیستم ویدیویی هر 90 روز یکبار بهروزرسانی شوند.)
دوربینهای مجهز به کارتهای حافظه (SD) ایمن یا فضای ذخیرهسازی متصل به شبکه (NAS) هستند تا علاوه بر فضای ابری، فیلمها را نیز در خود جای دهند. این بدان معنی است که در صورت اختلال در اتصال اینترنت، ویدیو از بین نخواهد رفت. ذخیره سازی محلی معمولاً به مدت 7 تا 30 روز در اختیار فرد است.
سیستم های IP نیز هوشمند هستند، اعلانهای زنده را میتوان به گونهای پیکربندی کرد که اپراتورهای کارواش را از طریق تلفن هوشمند از فعالیتهای مشکوک در ساعات غیر اداری یا سلامت سیستم آگاه کند – برای مثال، اگر برق قطع شود، سیستمها آفلاین شوند یا دوربینها آسیب ببینند.
هنگام انتخاب دوربین های امنیتی، رتبه آب و هوا و نوع لنز معیارهای مهمی هستند. از آنجایی که کارواش ها با رطوبت و آب زیادی مواجه هستند، دوربین های مقاوم در برابر آب و هوا با درجه IP 66 توصیه می شود. این دوربین های فضای باز برای مقاومت در برابر قرار گرفتن در معرض آب سنگین بدون آسیب ساخته شده اند. نوع لنز به فاصله تا ناحیه مورد مشاهده و ارتفاعی که دوربین نصب شده است بستگی دارد.